Tips voor Elektrisch Roken

March 15, 2016 | By Administratione | Filed in: Uncategorized.

Wanneer je wilt gaan stoppen met roken kun je gebruik maken van verschillende methodes. Je kunt het op eigen kracht proberen, gewoon stoppen van de ene op de andere dag en zien hoe lang je het volhoudt. Afhankelijk van je discipline zal je poging meer of minder kans van slagen hebben. Wanneer je het al vaker op deze manier geprobeerd hebt en het is niet gelukt omdat je na verloop van tijd toch weer bent gaan roken dan is het misschien beter om een andere manier te proberen. Je kunt nicotinepleisters gebruiken, gebruik maken van acupunctuur of een stoppen met roken cursus gaan volgen. Er zijn verschillende manieren om te stoppen met roken. Je kunt ook overstappen op de elektrische sigaret, ook wel e-sigaret genoemd.

Elektrisch roken is een manier om te stoppen met roken

Als je kiest voor elektrisch roken en stopt met het roken van sigaretten dan kies je voor een gezonder alternatief. De nicotine in sigaretten is schadelijk, daar zijn de geleerden het inmiddels wel over eens. De ziektes die je er van kunt krijgen zijn niet de minste en roken geeft dus wel degelijk een gezondheidsrisico. Als je wilt stoppen en je wilt overstappen op de e-sigaret dan kun je op het internet zoeken naar tips voor elektrisch roken die je kunnen helpen om te stoppen met het roken van gewone sigaretten.

Zoek online contact met lotgenoten

Als je wilt gaan stoppen met roken kun je online in contact komen met lotgenoten. Er zijn fora waar je je kunt aanmelden om je ervaringen uit te wisselen. Je kunt ook advies vragen aan de andere leden van het forum.


Comments are closed here.